HASZNÁLJA A MI ANYAGUNKAT!

Több, mint 25 éves szakmai múlt, folyamatos innováció, vevőközpontúság, rugalmas és gyors kiszolgálás, elérhető legmodernebb technológia

A ReMat Zrt. több, mint 25 évre visszatekintő szakmai múltja kihívásokkal teli időszakot rejt magában; a műanyag hulladékok elkülönített gyűjtése és kezelése, a műanyag hulladék, mint érték bevezetése a köztudatba a Zrt. jogelődeinek, a TVK-ReMat Kft., illetve a későbbi ReMat Kft. hatalmas eredménye, hiszen úttörő szerepet töltött be.

Az akkori kollégák – akik közül még jópáran aktív tagjai a mai csapatnak is – időt és energiát nem sajnálva, begyűjtő telepenként, hulladékudvaronként tanították meg a kezelés módját, felépítve azt a begyűjtői hálózatot, mely az eltelt években elért hatalmas fejlődés építőköveiként szolgált.

Az így rendelkezésre álló egyre nagyobb mennyiségű fóliahulladék és elkülönített kezelés eredményeként állandó, jó minőség igényelte a folyamatos innovációt és az elérhető legmodernebb technológiák alkalmazását.
Sikerünk záloga megbízhatóságunk, melyet az állandósuló beszállítói, illetve vevői kör igazol; a vevőközpontúság mindennapi tetteinkben rajzolódik ki, mely egységes csapatmunka nélkül nem teljesülhetne.
Köszönettel tartozunk kollégáink hűségéért, kitartásáért, folyamatos szakmai fejlődéséért és a vállalat iránt elkötelezett munkavégzésért.

ALAPANYAG

TECHNOLÓGIA

TERMÉKEK

MINŐSÉG

TAPASZTALAT

PÁLYÁZATOK, BERUHÁZÁSOK

Folyamatos fejlődésünk kulcsa a hazai és uniós forrásokból pályázatok útján megvalósított beruházásaink.